Niet-voorkomend maar nog steeds toenemende blootstelling: Bitcoin gedefinieerd als ‚Geld‘ onder DC Federal Court.

Bitcoin is een vorm van „geld“ onder de Washington D.C. Money Transmitters Act, een federale rechtbank zei op vrijdag.

De uitspraak werd gedaan in een strafzaak tegen Larry Dean Harmon, die een ondergronds handelsplatform voor bitcoin in werking stelde voor het runnen van een niet-gelicentieerde geldoverdracht onder de wet van Washington D.C. en voor het witwassen van geld onder de federale wet, meldde Bloomberg.

Het geld ,,betekent algemeen een middel van uitwisseling, methode van betaling, of opslag van waarde,“ bovengenoemde Belangrijkste Rechter Beryl A. Howell voor het Hof van het District van de V.S. voor het District van Colombia. „Bitcoin Evolution is dit soort dingen.“

Het lijkt misschien groot nieuws, maar in werkelijkheid is het een „niet-gebeurtenis“, die een minimale impact zou hebben, als die er al is, op de manier waarop bitcoin door de markt wordt behandeld.

Dit betekent alleen dat als je een bitcoin tussenpersoon bent voor iemand die in DC woont, je een geld zenderlicentie nodig hebt,“ verduidelijkt Neeraj K. Aggarwal van Coin Center. Ook zou het geen invloed hebben op de belastingen, zei hij.

Stil, ,,Verhoogde blootstelling niettemin. De datums die ik houd van zijn Aug/7, Augustus/28, en Sept/25 (FOMC-vergadering). Omdat vol goedkoop is, is de waaier strak, macro betekenisvolle correlaties, en er zijn twee belangrijke gebeurtenissen in die horizon,“ bovengenoemde econoom en handelaar Alex Kruger.

Harmon werd aangeklaagd door een federale grote jury in 2019, en zijn dienst, die op de Darknet wordt gevestigd, werd gebruikt om ongeveer $311 miljoen tussen 2014 en 2017 te ruilen.

De rechtbank ontkende ook Harmon’s motie om zijn 160 Bitcoin vrij te geven die door de regering in beslag was genomen.

You may also like...