Nylige data angiver dage med Bitcoin (BTC) handel under $ 10K nummereret, forfatteren siger det bedste tidspunkt at købe BTC er nu

Bitcoin (BTC), den første og største cryptocurrency efter markedsstørrelse, er en rent decentral digital valuta, der så dens start i 2009. Bitcoin Loophole voksede siden da fra praktisk talt intet til at ramme alle tiders højder på $ 20.000 i december 2017.

Bitcoin har også set sorte dage, da det under det historiske markedskraks i marts faldt til så lavt som $ 3.800 fra $ 7.700, der kasserede 50% af dens værdi derefter.

Bitcoin reboundede imidlertid hurtigt, da det bemærkes at have genvundet alt og endnu mere af det, der går tabt

I maj havde Bitcoin sin 3. halvering, hvor BTC-minedønningsgevinsten blev halveret fra 12,5 BTC til 6,25 BTC. Halveringsbegivenheden, der bemærkes som for det meste bullish, blev efterfulgt af en månedslang konsolideringskamp.

I slutningen af ​​juli brød Bitcoin ud af denne konsolideringskamp, der steg over $ 10.000 niveau og ramte $ 11.000. I de sidste par uger testede Bitcoin $ 12.000, mens tyre kørte priser så høje som $ 12.400 på mandag, hvilket satte nye årlige højder i processen.

Seneste data viser dage med Bitcoin (BTC) handel under $ 10K nummereret

Siden Bitcoin startede i 2009 har BTC ikke handlet over det psykologiske $ 10.000 niveau i en længere periode. I de sidste par uger har BTC været relativt stabilt over $ 10.000.

En analytiker, der forblev inkognito som „Hsaka,“ bemærkede, at denne nylige bull run er den fjerde længste periode BTC forblev over 10.000 $. Den længste stribe var i november 2017, hvor Bitcoin forblev 63 dage efterfulgt af juni og juli 2019, som så henholdsvis 25 og 28 dage.

Virkningen af ​​Bitcoin’s længerevarende ophold ud over $ 10.000 på chancerne for en massiv tyretrend er endnu ikke kendt. Men andre data på kæden indikerer, at de kan bidrage til det større billede.

OKEx bemærkede for nylig i en analytikerrapport, at det voksende marked ser $ 10.000 som et vigtigt støtteniveau, da de handlende, der åbnede flere positioner mellem $ 6.200 og $ 9.700, er i det grønne. Det bemærkede også en stigning i nye positioner til $ 10.000, hvilket reducerede BTC’s salgstryk følgelig. Dette siges;

„Disse observationer – sammen med den tilsyneladende mangel på pres nedad og fremad og det generelt positive markedssentiment omkring denne nylige prisaktion – antyder, at markedets dage med handel med Bitcoin under $ 10K kan nummereres.“

Betydningen af ​​et $ 10.000 supportniveau for det større billede understøttes af positive grundlæggende faktorer, såsom en stabil institutionel tilstrømning og stigende Hashrate, hvilket indikerer stabiliteten af ​​BTC Miners, der afværger potentielle salg.

Nylige data viser, at minearbejdere er bullish på BTC-pris til mellemlang til lang sigt, mens data viser, at CMEs Bitcoin futures-markedets åbne interesse har ramt en ny højde.

Den åbne rente på Bitcoin (BTC) optionskontrakter har ramt 2 milliarder dollars. Gråtonefordelenes værdi ramte også nye ATH over 6,1 milliarder dollars, hvilket indikerer stigende interesse for cryptocurrencies.

You may also like...